LOFT, Loftstugan

Små fina stugor med fyra bäddar om 15 kvm plus litet loft (för barn) på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

En välplanerad och fin campingstuga med plats för fyra personer. Stugan är utrustad för självhushåll och har en veranda på ca 8 kvm med utemöbler. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Stugorna är 15 kvm stor och rymmer det mesta - ett stort rum med två våningssängar plus litet loft med plats för en-två barn (från 7-15 år). Observera att total maxvikt för boende på loftet är 80kg.
Här finns även en matmöbel, pentry med kyl, spis, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel). Stugorna har både kallt och varmt vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2 personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av stugan.

Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför.
På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

Vån, loft, rin vtn

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Rinnande vatten,