CEL06, Campingtomt m el 6*8

Campingtomt 6x8 m för små tält och ”Folkabussfordon" på Visby strandby. Platserna ligger mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta tomter. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Campingtomterna ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt goda kokmöjligheter. Till alla platser ingår el (Europa standard 1-fas, 230 volt). Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. Några minuters dusch bjuder vi dock alltid på.

På platsen kan ETT litet tält ställas upp. Notera att enligt brandskyddets rekommendationer måste tält placeras på ett avstånd om 1,5 m från varje sidas tomtgränser.

Hela området erbjuder WiFi.

Specifik plats kan hos oss inte bokas i förväg, ni kan däremot lämna ett meddelande till oss om ni har specifika platsönskemål så försöker vi uppfylla era önskemål vid platsfördelningen som sker kvällen före er ankomst, notera att det är önskemål och inga garantier kan ges.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

Campingtomt Liten el

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Djurtillåtet,