DELUXE, Glamping Deluxe

Fina uppställda glampingtält med fyra bäddar om 20 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Ett stort glampingtält på trätrall med plats för fyra personer. Tälten har en dubbelsäng samt två enklare extrasängar och är utrustad för enklare självhushåll med en stor veranda. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Glampingtält med god komfort och mycket vackert inredda. De ger en känsla av Orienten. Hög komfort men ändå med underbar tältkänsla. Enklare husgeråd som porslin, glas och bestick samt kastruller, vattenkokare och kylskåp finns att tillgå. Sittgrupp finns inne i tältet och på den tillhörande altanen med utsikt över havet finns en matgrupp. Detta måste upplevas!

Tälten har el men inget rinnande vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar och WC samt även tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I tältets grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2 personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt extra lakan och handduk kan bokas mot tillägg - utöver två personer.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av tältet.

Hundar är fina med i dessa tält håller vi dem utanför.
På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

2 set lakan ingår

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Dubbelsäng,