LOFT, Loftstugan

Små fina stugor med sex bäddar om 15 kvm plus litet loft på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

En välplanerad och fin campingstuga med plats för sex personer. Stugan är utrustad för självhushåll och har en veranda på ca 8 kvm med utemöbler. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Stugorna är 15 kvm stor och rymmer det mesta - ett stort rum med två våningssängar plus litet loft med plats för två mindre personer (sju år och uppåt). Notera gärna att maxvikt för stegen till loftet är 80kg.
Här finns även en matmöbel, pentry med kyl, spis, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel). Stugorna har både kallt och varmt vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2 personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av stugan.

Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

Vån, loft, rin vtn

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Rinnande vatten,