TALTSMA, GlampingSimpel

Fina uppställda små tält med plats för 2-3 personer. De ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta tält. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Ett litet tält på trätrall med plats för två - möjligen tre - personer. Tältet har tre liggunderlag och är mycket enkelt utrustad. Sovsäck och kudde tas med. Utanför tältet finns en liten veranda. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Tälten är 8 kvm stort och står på trätrall och har en sovalkov med tre liggunderlag samt ett litet förtält (ståhöjd). I förtältet finns ett par pallar och ett bord samt några tallrikar, glas, bestick och stekpanna. Tälten har el men inget rinnande vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar och WC samt även tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I tältets grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2 personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt lakan och handduk (notera att täcke och kudde saknas i tältet) kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. Notera att PARKERING saknas till denna produkt.

Hundar är fina men i dessa tält håller vi dem utanför.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

Fam tält simpel

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning