TALTBYN, Glamping Tältbyn

Fina uppställda tält med fyra bäddar om 20 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta tält. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Ett stort tält på trätrall med plats för fyra personer. Tälten har fyra sängar och är utrustad för självhushåll med en liten veranda. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Tälten är 20 kvm stora på trätrall och rymmer det mesta - två sovalkover med två enkla sängar i varje samt stort förtält. I förtältet finns matmöbel, kyl, spisplattor, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel). Tälten har el men inget rinnande vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar och WC samt även tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I tältets grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2 personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av tältet.

Hundar är fina med i dessa tält håller vi dem utanför.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

Fam tält el 4 bädd

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning