CELVA8, Campingtomt m el o V/A 10*8

Campingtomt 8x10 m för tält, husvagn eller husbil på Visby strandby. Platserna ligger mot havet med en bedårande vacker havsutsikt från alla tomter. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Campingtomterna ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt goda kokmöjligheter.
Till alla platser ingår el (Europa standard 1-fas, 230 volt) samt koppling till V/A. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. Några minuters dusch bjuder vi dock alltid på.

På platsen kan EN enhet (tält, husbil, husvagn) ställas upp. Notera att enligt brandskyddets rekommendationer måste tält och boendeekipage placeras på ett avstånd om 2 m från varje sidas tomtgränser.

Hela området erbjuder WiFi.

Specifik plats kan hos oss inte bokas i förväg, ni kan däremot lämna ett meddelande till oss om ni har specifika platsönskemål så försöker vi uppfylla era önskemål vid platsfördelningen som sker kvällen före er ankomst, notera att det är önskemål och inga garantier kan ges.
På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning.

Anläggning

Norderstrand, Sverige, , Gotland, , Norderstrand

Typ av boende

,

Campingtomt m el

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Djurtillåtet,